Környezetmérnökként végeztem a Pannon Egyetem Mérnöki Karán. A diploma megszerzése óta főállásban jelenleg is környezetvédelmi projektek menedzselésével foglalkozom, korábban az állami szférában, jelenleg egy cégnél. Ezzel párhuzamosan végeztem el a Színház és Filmművészeti Egyetem rendező-asszisztens szakát, majd filmes, színházi munkák munkatársa lettem. 2015. tavaszán csatlakoztam a Rehab Critical Mass csapatához. Ötletgazdája vagyok az Ébredések Alapítvánnyal közösen megrendezésre kerülő Lelki Egészség Világnapi rendezvénysorozatnak, ahol érzékenyítő foglalkozásokat tartunk, továbbá estjeinken betekintést kínálunk a lelki problémák kezelési lehetőségeibe (pszichodráma, segítő beszélgetés, találkozás a pszichiáterrel stb.). Mindeközben 2016 januárjában sikeresen államvizsgáztam a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Intézetének mentálhigiénés segítő szakember képzésén. Szervezője vagyok a Rehab Critical Mass filmes workshopjának, mellyel célom egy olyan est létrehozása, ahol az emberek képesek megfogalmazni a film keltette érzéseiket, összekötni saját tapasztalatokkal olyan témák körbejárásával, mellyel a filmek is foglalkoznak. Koordináltam a kapcsolati akadálymentesítés képzésünk kidolgozását, mindemellett pedig aktív részese, szervezője vagyok a felvonulásainknak, egyéb rendezvényeinknek.

Bár magamat érzékeny embernek tartom, mégis rengeteget változtam amióta az RCM csapatához tartozom. Sokkal jobban figyelek arra, hogy mi történik körülöttem, rengeteg új tapasztalatot szereztem, új embereket ismertem meg, legyen az aktivista, sérült embertársunk vagy művészeti-szociális közegben dolgozó szakember. Érzékenyülési folyamatom egyik legkézzelfoghatóbb eredménye, hogy privát, külföldi útjaimon például megfigyelem hogyan közlekednek az emberek, mennyire akadálymentes a város, hogyan használják a köztereket, és ezt a tapasztalatot szívesen osztom meg szervezőtársaimmal vagy akár posztok formájában.

Célom, hogy egy egészségesebb, tabumentes társadalomban tudjunk élni, melyhez minden rendelkezésemre álló eszközt – úgy mint iskolai érzékenyítés, videó pályázat, egyéb képzések, filmes beszélgetős estek – próbálok megragadni.