unnamed

 

 

A mit akartok azért, hogy az emberek ti veletek cselekedjenek, mindazt ti is úgy cselekedjétek azokkal…” (Máté evangéliuma 7:12)

Kiskorom óta a kommunikáció határozza meg az életem. A gombfocimeccseim közvetítésétől, a színész-tagozatú gimnáziumon keresztül a Magyar Rádióban szerkesztő-műsorvezetőként eltöltött éveken át, egészen az elmúlt 20 év PR-marketing tevékenységéig számos olyan munkát végeztem, amely a kommunikációra épült. Különösen a szociális, az egészségügyi és az oktatási területek állnak közel a szívemhez, mert ezek ritkán jelenhetnek meg a médiában. Így, többségében nekik próbálok úgy segíteni, hogy felhasználom az Istentől kapott lehetőségeimet, tudásomat, kapcsolataimat. Számos alapítvány és egyesület munkájában vettem részt, a Rehab Critical Mass csapatába az első felvonulás előkészítésekor hívott Kiss Csabi és azóta a médiában való megjelenések szervezése és az újságírókkal történő kapcsolattartás a feladatom.

Az Úr számára mindannyian egyformán fontosak vagyunk és Ő azt várja tőlünk, hogy ne csak szavakban kövessük Jézus parancsát, hanem a tetteinkben is:

„Új parancsolatot adok néktek, hogy egymást szeressétek; a mint én szerettelek titeket, úgy szeressétek ti is egymást.” (János evangéliuma 13:34.)