Ne habozz, Rehabozz!

Adjuk össze kampányunkban a 2016. májusi felvonulásunk megvalósításához keresünk támogatókat. A segítséget ajándékkal köszönjük meg, a legszerencsésebb segítőnk együtt főzhet Hajós Andrással, Nyáry Krisztiánnal és Sárdi Danival.

Mit nyersz te?

Hajós-Nyáry-Sárdi már a spájzban vannak! Belekóstolnál egy igazi legénykonyha remekeibe? Mindeközben még kitűnően szórakoznál barátaid, családod társaságában? Most itt a lehetőség! Egy ütős csapat vár rád, hogy életed egyik legviccesebb és legfinomabb vacsoráján vehess részt! Lazulj együtt Hajós Andrással, az egyik legsokoldalúbb magyar zenésszel, elmélkedj Nyáry Krisztiánnal, a Magvető Kiadó vezetőjével, és lesd meg mit főz ki neked a Prezi séfje, Sárdi Dani!

Minél többet adományozol, annál nagyobb esélyed van arra, hogy Te legyél ennek a remek estének a középpontja: vidd magaddal barátaid és/vagy a családod, hiszen akár nyolcan is mehettek! De nemcsak a főnyereményt sorsoljuk ki, itt minden adományért ajándék jár: köszönőlevél, videóüzenet, 5000 Ft felett pedig egy extra dedikált Belga CD-t, vagy egy Magvető-kötetet küldünk.

Kinek segítesz?

A Rehab Critical Mass a világon egyedülálló kezdeményezés. Budapesten valósult meg először, hogy több ezer speciális igényű ember közös, vidám felvonuláson mutatta meg magát egy vidám fesztiválon. Idén május 29-én tartjuk a 3. felvonulást, ahová minden fogyatékosság típushoz tartozó embert, családtagokat, barátokat és támogatókat várunk.

http://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Ne_habozz_rehabozz

 

Hiszünk abban, hogy másképp, de mindenki képes.

Céljainkat az Elvárjuk című petíciónkan fogalmaztuk meg.

Pillants be a Rehab Critical Mass világába, nézd meg a 2015-ös felvonulásról készült videókat itt és itt.